11/20/2013

8.

 photo syksy-002_zpsc90a68c7.jpg  photo IMG_1745_zps3ee8bd8b.jpg  photo IMG_1739_zps8492827e.jpg  photo syksy-003_zpsaac9bb6f.jpg
 photo IMG_1716_zps8ec733bc.jpg


M: Taas ollaan menty päiviä eteenpäin ja kohtahan on jo joulukuu. Oltiin eilen äitini kanssa kuuntelemassa ClubForFiven joululauluja. Tässä sitä yritetään jo nyt saada vähän joulumieltä, vaikka tiedän että ilman lunta sitä ei vain ole tulossa(nyt on marraskuu hei sääukko, tuo mulle lunta). Tänään kun tulin koulusta, sytytin paljon kynttilöitä, laitoin valot sammuksiin, kuuntelin joululauluja ja aloin työstämään tosissaan sitä terveystiedon koskematonta tutkielmaa, joka pitäisi siis ylihuomiseksi olla valmiina(onneksi sain lisäaikaa, thankgod). Perjantainahan alkaa se kaikkien rakastama koeviikko, joka joka kerta vain yllättää sen omalla ärsyttävällä positiivisuudellaan. Mitähän tuokin tarkoitti, mutta ei aina kaikkea ehkä tarvitse tajutakkaan mitä höpisen. Jospa tänä viikonloppuna minun kotielämääni ilahduttaisi jokin ihana karvaturri, eihän niitä koulukirjoja koko viikonloppua tarvitse lukea, vai mitä? Minä ja tämä toinen blogin puolisko ollaan lähdössä muuten laskettelemaan Alpeille ennen hiihtolomaa!

Nämä kuvat oli joltain iänaikaiselta lahtireissulta, kun joimme ihanaa icelattea ja söimme aivan liikaa pastaa(ainakin minä). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti