2/20/2014

20.


2013

2013-001

2013-002
 2013-003

J: Kun satojen wanhojentanssi kuvien läpikäyminen tuntuu liian vaivalloiselta ja sen lisäksi vielä ne toiset pari sataa kuvaa lumisista alpeista. On hyvä ja helpompi tapa turvautua kuviin, jotka ovat tallentuneet tuohon pieneen (vieläkin halki olevaan) kapistukseen, joka kulkee joka puolelle. Viimeiset viikot on kieltämättä ollut aika kivoja. Meinasin ensiksi sanoa kiireisiä ja tapahtumarikkaita, mutta tämänkään lomaviikon aikana en ole tehnyt oikeastaan mitään järkevää.
Ystävänpäivä meni nopeasti ohi, tanssahdellen tänä vuonna kimalluksen joukossa ja myöhemmin illalla vähän korkeimmissa koroissa. Selvisin hengissä molemmista osioista. Siitä en tiedä kumpi oli vaikeampaa; varoa kaatumasta liian pitkään helmaan vai pitää korkkarit koko loppuilta jalassa. Selvisin jälkimmäisestä melkein. Kiitos Marilta saatujen rakkolaastareiden.
Hengissä selvittiin tuolta alppireissulta, onneksi. Vähän jo kuumotteli, että kotiinviemisiksi saa sen suklaan lisäki ylimääräisen paketin jonnekkin päin kehoa. Jätettiin kuitenkin ne kaatumiset joillekki muille, vaikka hienoja mahalaskuja päästiinkin näkemään.

2 kommenttia:

  1. Sulla oli kyllä upee mekko, mutta sanottakoon että melko avonainen tosta edestä ! Aika rohkeeta :) ja ihania noi alppikuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja oli kyllä vähän ahdistavaa pomppia ton mekon kanssa vaikka edellisiltana sitä vielä edestä kiinni ompelin :D mäkin tykkään noista alppikuvista, oli niin kiva reissu!

      Poista