3/21/2014

24.

 photo IMG_0489_zps58529e51.jpg photo 2014-02-21001_zps7817364f.jpg photo IMG_0491_zpsac3c3dbd.jpg

M: Viime päivien aikana oon käynyt varmaankin kaikki mahdolliset tunteet läpi. On tapahtunut niin paljon asioita sen jälkeen kun oon kirjoittanut, niin en osaa päättää mistä oikein aloittaisin. Tällä hetkellä tunnen suurta vihaa tätä muovikasaa kohtaan, joka ärsyttää minua joka kerta enemmän ja enemmän(mikä tahansa kone kelpais mulle paitsi tämä tai tämän sukulaiset!!!) ja yllättävästi makaan omalla sängylläni, johon vaihdoin just mun täydelliset lakanat. Kohta pääsen jatkamaan haaveiluani ppllän kolmos tuotantokauden loputtomasta tuijottamisesta ja jonkun herkku iltapalan syömisestä(mielensisäiseksi tää taitaakin jäädä).

Tunnen todellakin pientä epäilystä siitä, että minusta pitäisi tulla nyt uimari. Koska tällä hetkellä ainoat asiat miten saan liikkua on uiminen ja kävely. Mielikuva minusta iso yläkroppaisena uimarina ei todellakaan tällä hetkellä miellytä silmää. Ehkä siispä valitsen vain koirien ulkoiluttamisen ja hieman suurehkon mahan ympäryksen. Kuullostaa hyvältä.

Oon alkanut pelottavasti fanittamaan Robinia ja ai että sen biisejä jaksaa kuunnella useampaankin otteeseen, niistä tulee aina hyvä mieli(tällä hetkellä kuuntelenkin nonstoppina 3Dlaseja)!
Onneksi olen yhtä kissamitalia, uusia Caterpillareita ja takatalvea onnekkaampi kuin viime tekstissä. Yritän nyt keskittyä niihin elämän positiivisiin puoliin, ettei tää teksti jäisi aivan masisteluksi. Ja todellakin yritän panostaa tähän kivuliaaseen koneella käymiseen ja tulla kertomaan kuulumisia useammin!

8 kommenttia:

 1. Ihana blogi, sain tästä jotenki tosi pirteen&aurinkoisen fiiliksen:-)
  --
  http://hennoaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oho, sait aikaseksi postata! Ja kauniisti oot jättänyt kaikki mun kuvat pois, vaikka ei niitten pitänykkää tänne ilmaantua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viimein sain aikaseks :D ajattelin et voit tehä sit oman jos haluut:)

   Poista
 3. :o mikset saa ku kävellä ja uida? ja ompas ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lonkissa rasitushiusmurtumat ja kiitos paljon :)!

   Poista
 4. Janni :( miks lopetit oman blogin se oli mun lemppari niiku säki mun favorite bloggaaja♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aateltiin Marin kanssa tehä yhteinen blogi, kun ei kirjoitella niin ahkerasti niin sitten ei olisi mitään järkyttävän pitkiä taukoja (vaikka niin on päässytkin käymään). Ideana oli että postauksien sisällöt pysyy kuitenkin ihan samoina vaikka nyt onkin kaksi eri postaajaa :) mutta kiitos kommentista ja kiva että tykkäsit vanhasta blogistani :)

   Poista