9/21/2014

71.

_MG_2777 Downloads2 _MG_2783 _MG_2779

J: Ihoani on nyt jo viimeiset kolme viikkoa koristanut uusi kappale vartaloon maalattavia taideteoksia. En yksinkertaisesti voisi olla yhtään tyytyväisempi tähänkään tatuointiin, vaikka se mielipiteitä varmasti jakaakin. Ei, revolveri ei kuvasta minulle mitään, eikä sillä ole sen syvempää merkitystä kuin se että ne ovat vain helvetin upeita. Katsellessani ideoita toiseen tatuointiini en saanut meilestäni kuvia revolvereistä eikä mitkään muut kuvat voittaneet niitä. Siksi minulla on nyt kyljessä tuo yksi väkivallan symboli, vaikka en todellakaan ajattele sitä sillä tavalla. Kyljen valitsin paiksi ranteen sijasta, ettei muut ihmiset järkyty siitä. Otin tatuointi itseäni enkä muita, sillä se on useimmiten piilossa vaatteiden alla, eikä muiden tarvitse olla siitä tietoisia.

ps. Tatuoinnin ottamisesta tulee aina vain suurempi tatuointikuume...

2 kommenttia:

  1. Ihana toi tatuointi!!!!! Siis ihan mieletön :-) eli tatuoinnilla ei ole sinänsä muuta tarkoitusta, kun että pidät siitä helvetisti?:-) niinhän ne ihmiset ottaa pääkallotatuointejakin ilman ajatusta kuolleen ihmisen luurangosta (tai siis kallosta) aiotko ottaa lisää tatskoi viel? Mahtavaa Janni :-)!! ja hei nii, mitäs sun porukat piti tosta ?

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!! :) itse olen tuohon niin tyytyväinen ja sillä on ainoastaan merkitystä :) ja kyllä mä sitten ajallaan otan lisää kunhan olen varma tatuoinnista, mutta ihan lähiaikoina ei oo tarkotus uutta hankkia (: ja porukat ei ollu missään vaiheessa kieltämässä vaikka ei pyssy aiheesta hirveästi välittänytkään, mutta kyllä ne siitä osas arvostaa kun näki valmiin loppituloksen :)

    VastaaPoista