10/31/2014

83. Alps part 1

IMG_9070IMG_9073 IMG_9079 IMG_9100 IMG_9182 IMG_9121IMG_2025 IMG_9094

M&J: Tänään lähdimme kohti skiexpoja ja tavoitteena oli hyökätä heti klo 12 messukeskuksen alppimatka pisteelle. Lähtö ei mennytkään sitten niin miten sen piti mennä, mutta olimme tasan 12.33 messukeskuksen parkkihallissa, kuten navigaattonimme näytti. Metsästimme halpaa alppimatka pakettia ja onnistuimme täydellisesti tehtävässämme. Reissu starttaa siis heti joululoman jälkeen eli saamme tänä vuonna nauttia kolmen viikon joululomasta. Tasan 70 päivän päästä lähdemme Itävallan Söldeniin laskettelemaan 3 hengen voimin. Hurjaa!

Tämän päivän kunniaksi tajusimme, ettei ikinä saatu aikaiseksi tehtyä Alppipostausta, joten tässä ensimmäinen osa. Viime vuonna lähdimme aikuisten kanssa matkaan, mutta tänä vuonna ilman aikuisia. Ensimmäinen reaktio taisi olla, että jäämme varmaan lumivyöryn alle ja eksytään. Muistan kun ennen ensimmäistä Alppimatkaani sanoin(siis minä Mari), että Suomen rinteet ovat ihan hyviä ja kyllä minä tykkään niistä vielä Alppien jälkeen. Ei sitä asiaa vaan tajunnut ennen kun oli käynyt Alpeilla, että onhan se nyt ihan eri luokkaa kun meidän kotimaan rinteet.

Elikkäs viime reissusta sen verran, että oltiin Itävallan Bad Gasteinissa viikon ajan. Silloin lunta ei ollut kylässä ja oli tosi lämmin ilma. Yövyttiin sellasessa guesthousessa ja se oli ihan yhden naisen omassa kodissa ja sitten se teki meille aamupalaa joka aamu. Siellä oli ihan tosi kotoisaa ja oli kyllä just ihana paikka. Tästä reissusta voisi kertoa kyllä loputtomiin, mutta jatketaan seuraavassa postauksessa. Ihanaa lähteä ens vuonna uudestaan!


2 kommenttia:

  1. Toikin Alppireissu meni ihan äärirajoilla....En usko että selviydytte :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain kuvitella kuinka upee tästä kerrasta tulee :D

      Poista