11/26/2014

85.

IMG_2931 IMG_2909 2014-11-24 001

J: Tänään alkoi meidän abien viimeinen jakso (lukuunottamatta minua) ja tuntuu kieltämättä oudolta. Koko päivän olen ollut järjettömän levoton ja eilen loppunut koeviikkokin meni selkäkivusta johtuneesta päänsäryn humussa nopeasti ohi. Ja sen kyllä voi huomata koearvosanoistakin...

Vaikka elämässä ei tapahdukkaan tällä hetkellä mitään ihmeellistä olen, voisin sanovani nauttivan tänhetkisestä elämästä. Tosin iphoneni on täynnä laskureita ties minkälaisille kissanristiäisille. Mm. kuukauden jatkunut päänsärky, selkäkivut, lyhyet hiukset ja tyviväri ei ole onnistunut hyvää mieltäni lannistaa, vaikka satunkin juuri edellä mainituista asioista valittaakkin. Valitus varmaan vain kuuluu luonteeseeni, mitä niin vihaan, joten nyt keskityn niin hyviin asioihin. Kuten tuohon huulipunaan, jouluun, tulevaan palkkaan, alppimatkaan, pieniin hyviin hetkiin ystävien kanssa, johon voisin viikon sisäiset kahvitteluhetket, uimarannalla käynti loistavan kesän muistoksi ja sponttaanit yölliset seikkailut mitä epäjärkeenkäyvässä seurassa.

Oikeesti, reilu kuukausi tätä aivan loistavaa vuotta jäljellä ja mä ainakin tulen muistamaan tämän vuoden hetkiä niin hyvillä mielin ja tehdä seuraavasta vielä paremman! Teksti on hyvinkin sekavaa. koska mahdollisimman nopeasti tätä kirjoitan, että pääsen tienaamaan firmani (kohta miinuksen puolella olevalle) tilille jotakin. Tätä mielentilaa en osaa edes kuvailla, muutenkin huono olen noissa henkisen minän osioissa, minkä voi huomata liikkatunnin stressaantumisen, kun en osannut vastata kysymykseen omasta henkisestä terveydestäni tällä hetkellä. Minkä mä sille mahdan että kirjoittaessan paperiin sanan hyvä en osannut sitä muuten. Mä kirjoitin paperiin kaiken tarvittavan.

4 kommenttia:

 1. Mikä toi ihana huulipuna on!!!!!!!! Sopii sulle tosi hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sephoran Rouge 23 ! Jos oikeen osasin tota nimee lukee xD ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Vau tosi upee oot!

  VastaaPoista