2/02/2015

91. Alps Sölden part 1

IMG_4451
IMG_4468M: Ensimmäisenä päivänä maisemat kylässä näyttivät tältä. Meidän lento lähti klo 5.55, joten siitä voi vain kuvitella kuinka väsyneitä olimme ensimmäisenä päivänä. Kävimme kiertelemässä ja katselemassa vähän heti aamusta, että miltä kylä näytti.
IMG_4485
Samalla arvioimme kylän ruokatarjontaa ja päädyimme lopulta syömään pitsaa. Jokaisessa ravintolassa oli aikalailla samantapaista ruokaa ja minun suosikeiksini nousivat rucolapitsa, tomaattikeitto(törkeen halpaa 3.90€, sopi minun budjetilleni) ja spaghetti.
IMG_4519
Meidän hotellihuoneen parvekkeelta näkymät oli ihanat iltaisin. Koko keskuskatu oli täynnä näitä ihania valoja ja ne näkyivät meidän hotellihuoneen parvekkeelta aivan täydellisesti. Halusin monena iltana käydä kävelemässä kadulla, jotta saisin otettua kuvia noista valoista, mutta joiduin kumminkin tyytymään aluksi vain näihin parvekkeelta otettuihin kuviin sattuneista syistä.  IMG_4503
Monena iltana meno hotellihuoneessa näytti tältä. Kirjan lukemista, ''vähän'' milkaa ja eri sarjojen katsomista saksaksi(kaikki sarjat oli dupattu saksaksi, joka alkoi viikon mittaan hieman ärsyttämään).IMG_4529
IMG_4552 IMG_4538 Toisena päivänä päästiin jo rinteeseen. Selviydyttiin olemaan siellä jopa kaksi tuntia, jonka jälkeen melkein kaikki hissit menivät kiinni. Oli niin kamala lumimyrsky, ettei ylhäällä nähnyt mitään(meinattiin laskea monta kertaa ulos rinteistä). Joten tätä kuvaa ei tosiaan ole otettu ensimmäisenä laskupäivänä.

1 kommentti:

  1. Vau mitä alppimaisemia, mutta hui noita lumivyöryjä, niistä on täälläkin varoitukset ollut pari viikkoa! Löysin blogisi bloggerin lukijoista ja ajattelin tulla vinkkaamaan, että blogini ei enää päivity bloggerin lukulistassa.
    Seuraaminen onnistuu jatkossa bloggerin feedin avulla, tai esimerkiksi Facebookin kautta. :)

    Minna

    http://carefreecasualness.fi/

    VastaaPoista