7/31/2015

104.

IMG_1191IMG_1208
M: Ajattelin kerätä tähän postaukseen kuvia tältä kesältä mitä en ole vielä laittanut. Oon aivan rakastunut rullailuun ja tuo minun globen yksilö on ollut tähän asti ihan tosi hyvä. Alussa rullailu oli tosi hankalaa, mutta sen oppi tosi nopeasti. Lumilaudalla laskettelu auttoi varmaankin paljon oppimiseen. Toinen asia, jotka olen kotiuttanut tämän kesän alussa ovat nuo niken airmaxit. Jo joskus tämän vuoden alussa haaveilin noista juoksukengistä instagram kuvista ja yhdellä kauppareissulla sitten nuo osui silmään. Hinta oli tosiaan aika kirpaiseva, mutta oli mun vanhat juoksukengätkin tota luokkaa, joten en vaan voinut jättää kenkiä vain haaveeksi.

IMG_1091
Tämä kuva on otettu juhannuksena mökiltä. Joka vuosi siellä on ollut aivan upeita auringonlaskuja, vaikka sää ei olekaan ollut paras mahdollinen. Tosi outoa, että kesä on kohta jo ohi. Juhannuksestakin on jo vierähtänyt kuusi viikkoa.

IMG_1230
Tänään on heinäkuun viimeinen päivä ja huomenna koittaa elokuu. Tällä viikolla alkoi uusi kalenteri. Viime vuonna mulla oli tämä sama kalenteri ja tykkäsin siitä tosi paljon, joten jatkan samalla linjalla. Tykkään ehkä tästä kalenterista vielä enemmän kun viime kalenterista.

IMG_0730
Käytiin myös lintsillä kesällä ja lyhyestä ajasta huolimatta kerettiin käydä aika monessa laitteessa. Pakkohan oli myös ostaa ben&jerrys pallojätskiä, kun en ollut ikinä maistanut kyseisiä makuja pallomuodossa. Samalta se tietysti maistui kun purkeissa ja hintaakin oli ihan mukavasti. Jätskistä tuli mieleen, että kauppoihin on tullut uutta pätkisjätskiä ja en vaan voi odottaa, että saan maistaa sitä. Meidän lähikaupassa ei vaan sitä vielä ollut.

IMG_1457
Mansikoita ja mustikoita on tullut kerättyä myöskin tänä kesänä. Mustikoista olen nyt leiponut kaksi kertaa ihan älyttömän hyvää kinuskikissan mustikkapiirakkaa ja tälläkin hetkellä sellainen herkullinen yksilö odottaa minua jääkaapissa.

IMG_1438 IMG_1441IMG_1424
Käytiin myöskin helsingissä järjestetyssä word gymnaestrada 2015 tapahtumassa katsomassa ihan huikeita voimisteluesityksiä. Tää oli minun eka kerta kyseisessä tapahtumassa ja oli kyllä ihan upeeta.

Kohta alkavaan elokuuhun sisältyy paljon ihan super kivoja juttuja ja eihän se kesä vielä ohi ole. Tasan viikon päästä alkaa kauan odotettu Weekend festival ja tänä vuonna siellä on ihan super hyviä esiintyjiä. Alle kahden viikon päästä lähdetään Kreikkaan Zakynthokselle ja sen jälkeen jatkuu mahdollisesti viikon loma töistä. Upea elokuu siis tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti