9/06/2015

105.

IMG_2033IMG_1988
M: Yhtenä keskiviikkona lentokone lähti kohti Kreikan Zakynthosta ja olimme hyvin innoissamme. Viime rantalomasta oli jo vierähtänyt pari vuotta ainakin minun kohdalla. Neljän tunnin lento kestettiin helposti oreoiden ja spriten voimalla. Lentokoneen laskeutuminen oli upea nimittäin me lennettiin aivan lähellä meren pintaa. Kun saavuimme hotellille lähdimme heti syömään, koska kello oli jo paljon. Kreikkalainen ruoka on aivan taivaallista, jonka monet varmaan tietävät. Ruuan jälkeen löysimme vielä benandjerry's kahvilan, josta ostimme kallista, mutta ah niin hyvää jäätelöä.IMG_2076IMG_2082IMG_2087
IMG_2160
IMG_2196IMG_2249IMG_2266
Ekana aamuna syötiin aamupala hotellilla upeassa merimaisemassa. Meidän hotelli sijaitsi siis ihan meren vieressä. Yllätyimme positiivisesti aamiaistarjonnasta, mutta aggressiivisesti hunajan perässä pyörivät ampiaiset olivat hieman epämiellyttäviä. Aamupalan jälkeen lähdimme tutkimaan lähiympäristöä. Sää oli hieman pilvinen koko päivän, mutta oli ihan tuskaisen kuuma.
IMG_2285IMG_2314IMG_2334 IMG_2369IMG_2370
Pysähdyimme ruokatauolle, jonka jälkeen päätimme lähteä ''pienelle'' kävelylenkille. Kävelimme noin neljä kilometriä pelkkää ylämäkeä. Saarella oli aivan älyttömästi oliivipuita ja aina kun oli oliivipuiden kohdalla, kuului tosi voimakasta siritystä. Meillä ei ollut mitään hajua minkälaisia eläimiä puissa asui, koska läheltä katsoessakaan ei näkynyt mitään. Pysähdyttiin vuoren huipulla olevaan ravintolaan. Siinä syödessäni meloonilautasta aivan älyttömässä maisemassa tajusin, että ollaan tultu niin kauniiseen paikkaan. Siinä pystyi vain huokaista syvään ja antaa sielun lepää. Sitten olikin jo takaisin kävelyn aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti